Bästa webshopen för presenterna!

Här tipsar jag ju främst om olika pyssel till den stora dagen, men jag tänker idag även passa på att tipsa om en jättebra webshop som säljer fin heminredning. Här kan man hitta massor av presenter till brudparet, de blivande föräldrarna eller varför inte unna sig själv något fint?? Själv har jag handlat både en lyxig vinkaraff och även en Crock-Pot till svärföräldrarna!


För att hålla mig lite till bröllopstemat ;) kan jag tipsa om till exempel det här jättesöta statyparet som ju är en perfekt bröllopsgåva som brudparet sedan kan ha stående i sin hylla där hemma och bli påminda om sin alldeles egna speciella dag varje gång de ser den! :)

Bild lånad från Interiora.se

Min bröllopsblogg i Bröllopsguiden!

För några månader sedan fick jag ett mail från en frilansjournalist, där hon undrade om hon fick använda en av mina bilder härifrån till nästa nummer av Bröllopsguiden. Självklart fick hon det, så jag mailade henne en högupplöst kopia och fick veta att magasinet skulle finnas ute i butik den 6 september. Sedan dess har jag väl mer eller mindre glömt bort detta, men kom att tänka på det av en slump. För några dagar sedan när jag smet in på Ica så kikade jag i tidningshyllan om Bröllopsguiden stod där och visst gjorde den det. Bläddrade snabbt genom den för att se om min bild kommit med, och där, på sidan 130 bland 49 olika dekorationstips var min bild på bordsplaceringskort med hållare av trolldeg och ståltråd! Tog med tidningen till kassan och var stolt som en tupp när jag betalade, haha.



ORIGINALET ;)



Ny kategori!

Tanken slog mig att den här bloggen ska vara den kompletta sidan för ett bröllop, så här tänkte jag även samla på mig tips och ideér på lekar och påhitt till bröllopsfesten! Och här har ni läsare chansen att bidra! Har du en rolig lek som lämpar sig till bröllopsfest, maila mig på [email protected] så kanske just din idé dyker upp här på bloggen! :)

RSS 2.0