Skapa din önskelista på Facebook!

Att gifta sig är inte bara stort, fantastiskt och underbart, det är även en stressig tid både för de som ska gifta sig och gästerna som ska dela denna lyckans dag. Något som bringar onödig stress till såväl gäster som brudpar är bröllopspresenten. Gästerna vill ge något fint, minnesvärt och något som brudparet faktiskt har användning av. Brudparet själva vill helst slippa springa staden runt för att lämna tillbaka allt man inte behöver eller har fått dubbelt av.

Nu har experterna på vad som borde finnas i varje hem, tillsammans med experterna på bröllop slagit sina kloka huvuden ihop för att underlätta för alla giftaslystna och deras vänner. Electrolux och Bröllopstorget har tagit fram Facebook-applikationen Electrolux Lyckönskningar, där kan brudparen själva registrerar sin önskelista och dela den med sina gäster. Brudparet skriver helt enkelt in vad de önskar sig, oavsett om det är en dammsugare, tårtspade eller bidrag till bröllopsresan samt hur många av varje sak de önskar sig. Vännerna kan sedan gå in på Facebook och enkelt och smidigt se vad som saknas i brudparets hem. När man som vän bestämt sig vad man vill köpa så kryssar man för det och hur många man tänker köpa. På så vis får brudparet precis det som de önskar sig och slipper springa runt och byta. Vännerna behöver i sin tur inte oroa sig för att någon annan köpt samma sak som någon annan gäst.

Så här går du tillväga:

1) Fyll i vem du ska gifta dig med och datumet som för er stora dag.
2) Fyll sedan i vad ni önskar er och hur många av varje sak. Här kan ni lägga in länk till sidan där man kan hitta er present, ni kan även skriva en förklaring till varför ni önskar er just detta.
3) Välj vilka av era vänner som ska få önskelistan. De kommer sedan att få en inbjudan till er önskelista där de kan se vad som saknas i ert hem.


Bröllopsapplikationen hittar du här:
http://apps.facebook.com/lyckonskningar/


Klicka på bilderna nedan för att se exempel på hur det ser ut!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0